Targeta Vermella – #Podcast 03

Benvinguts al tercer podcast de Targeta Vermella. Programa on pensàvem que tindríem celebració pel títol de F1 però no ha pogut ser! Finalment Fernando Alonso, o més ben dit Ferrari, no ho va aconseguir. Analitzarem la carrera d’Abu Dhabi en la nostra primera tertúlia. El Ricard ens sorprendrà amb un mestre, i tot un personatge, del billar, repassarem la jornada futolística de primera divisió i del futbol internacional i destacarem que ja tenim data pel Barça-Madrid i que, en contra de moltes opinions, es celebrarà en dilluns. La tele mana! Doncs que manin els altres i nosaltres ens diposarem a passar una bona estona amb tots vosaltres!

Fes un comentari

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Llums de la Ciutat © 2014 All Rights Reserved

Amb el suport de Llumsmedia de Produccions