El Olimpop

Als 60 van ser els Beatles, Andy Warhol, Brigitte Bardot, Batman o James Bond, els 70 van llançar a George Lucas, Steven Spielberg, John Travolta, Queen o Scooby Doo i els 80 ens van descobrir a Madonna, Rocky, Michael J. Fox o Mazinger Z. Quines són les icones de la nostra generació? A “El Olimpop” volem descobrir quins cantants, actors i actrius, directors de cinema, personatges de ficció, etc., van marcar la infància i adolescència d’aquells que vam néixer entre finals dels 80 i principis dels 90. Cada dues setmanes entrevistarem a un jove d’aquesta generació i coneixerem el seu ídol predilecte, aquell amb la cara del qual empaperava (o potser encara empapera) les parets de la seva habitació. Comença la selecció dels nous déus de la cultura mainstream recent. Quin és el teu?

En los 60 fueron Los Beatles, Andy Warhol, Brigitte Bardot, Batman o James Bond, los 70 lanzaron a George Lucas, Steven Spielberg, John Travolta, Queen o Scooby Doo y los 80 nos descubrieron a Madonna, Rocky, Michael J. Fox o Mazinger Z. ¿Cuáles son los iconos de nuestra generación? En “El Olimpop” queremos descubrir qué cantantes, actores y actrices, directores de cine, personajes de ficción, etc., marcaron la infancia y adolescencia de aquellos que nacimos entre finales de los 80 y principios de los 90. Cada dos semanas entrevistaremos a un joven de esa generación y conoceremos a su ídolo predilecto, aquel con cuya cara empapelaba (o quizás aún empapela) las paredes de su habitación. Empieza la selección de los nuevos dioses de la cultura mainstream reciente. ¿Cuál es el tuyo?

 

autor
Enamorat de l'Art. Presentador de Racons Joves i articulista de la Revista de Llums de la Ciutat. Dirigeixo el grup creatiu jove Nakadaska.Factory. Fanàtic del cinema de Michael Haneke i obsessionat amb les fotografies d'Oleg Dou. La vida és un mur blanc on hi pots fer el que vulguis.
Fes un comentari

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Llums de la Ciutat © 2014 All Rights Reserved

Amb el suport de Llumsmedia de Produccions