Entrevista a Antoni Bassas

Després de 14 anys retransmeten el futbol al costat d’en Josep Maria Puyal i 14 anys més fent el matí de Catalunya Ràdio ha fet el salt als informatius de la televisió. A més a més com a corresponsal a una de les ciutats on sempre hi ha notícia, Washington.

Quan parla de la seva feina com a periodista desperta un sentiment especial i quan parlem de l’actualitat catalana fa un anàlisis exhaustiu de la situació actual i la història que ha portat fins aquest moment.

A LLums TV ens hem anat fins a Washington per entrevistar a Antoni Bassas.Fes un comentari

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Llums de la Ciutat © 2014 All Rights Reserved

Amb el suport de Llumsmedia de Produccions