Targeta Vermella – #02

Al segon podcast del Targeta Vermella 2012 parlem de la sorprenent victòria de Fernando Alonso al GP de Malàisia d’aquest cap de setmana, i de la llei del silenci que impera al Reial Madrid des de l’empat a Vila-real. Parlem dels darrers resultats a la lliga i, a més, ens preparem per viure els quarts de final de la Lliga de Campions. També repassem l’actualitat al futbol internacional i el que ha donat de si la jornada a Segona i Segona B pels equips catalans. A bàsquet, destaquem el liderat del Barça a l’ACB i els darrers dies a l’altra banda de l’Atlàntic, mentre que a tennis, sorprèn la caiguda de Federer a les primeres de canvi al Màsters 1000 de Miami.

Fes un comentari

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Llums de la Ciutat © 2014 All Rights Reserved

Amb el suport de Llumsmedia de Produccions